För dig som gärna åker motorcykel – skaffa bra regnkläder

Standard

Vädret varierar varje dag uppe i Norden och därför gäller det att ha kläder som klarar variationen. Ingen gillar då det plötsligt börjar regna medan du susar fram på motorcykeln. Det blir dock ännu jobbigare om kläderna inte tål vatten och du blir dyngsur. Handla på nätet för att hitta kläder för alla väder.

Körutrusning för motorcyklister

Du som kör motorcykel ska alltid tänka på kläderna. Det är inte enbart för att hålla dig varm och skydda dig mot olika väder utan också för säkerheten. Tänk alltid på att en olycka kan ske och då kan rätt utrustning hjälpa dig. Förutom hjälm och ordentliga skor är även jacka och byxor eller ställ viktiga. Att ha något mer färggrant på sig gör även att andra i trafiken ser dig bättre. Kom alltid ihåg att du trots allt är mer sårbar än en bilist.

Är du på väg ut på en längre resa kommer rätt kläder att underlätta färden. Det kanske låter som om det kommer bli för varmt att klä på sig ordentligt men vinden svalkar dig. Med rätt material på kläderna kommer det inte kännas obekvämt alls att köra runt med ställ eller jacka och byxor.